Voorzieningen

Locatie

De locatie van het evenement is aan de St. Barbarastraat in Griendtsveen. Het evenemententerrein is toegankelijk via de Helenaveenseweg en de Pastoor Hendrikstraat.

Parkeren kan op aanwijzing van de verkeersregelaars. De parkeerplaatsen liggen aan de Helenaveenseweg, Pastoor Hendrikstraat en het Hoefnagelsplein. Let op! Er gelden een parkeerverbod in enkele straten i.v.m. calamiteiten route. Verkeerd parkeerde voertuigen kunnen worden verwijderd en/of een boete krijgen. Parkeren is op eigen risico.

Bij de entreepunten zijn speciale gedeeltes ingericht voor het stallen van fietsen. Het stallen van fietsen is op eigen risico.

EHBO Post

De EHBO post bevindt zich op de parkeerplaats achter Herberg de Morgenstond. Op het evenemententerrein staat de route naar de EHBO post d.m.v. wegbewijzering aangegeven. Voor directe assistentie kunt u zich melden bij de horecapunten of bij de scheidsrechters.

Douche en omkleedgelegenheid

Op het parkeerterrein achter Herberg de Morgenstond is een douchegelegenheid en omkleedruimte. De route naar deze voorzieningen is aangegeven d.m.v. bewegwijzering . Het achterlaten van persoonlijke eigendommen in de omkleedtent of op het evenemententerrein geschiedt volledig op eigen risico.

Horeca

Centraal op het evenemententerrein is een foodplein ingericht. Hier kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment. Bij de verkooppunten is het alleen mogelijk met munten te betalen.

Toegankelijkheid mindervaliden

Er wordt getracht om het evenemententerrein zo goed mogelijk bereikbaar te maken voor alle bezoekers. Er is een invalidentoilet bij Herberg de Morgenstond.

Garderobe

Er is geen (bewaakte) garderobe op het evenemententerrein.